Астро: Днес са възможни неочаквани неща

28.11.19 Днес са възможни неочаквани неща

Меркурий в тригон с Нептун – Аспектът подобрява интуицията, проницателността и творческото въображение. Това са дните на творческо израстване, добро време за хора с творчески професии.

Венера тригон с Уран – благоприятно за творчески и социални контакти, проекти, романтични срещи и запознанства, интересни срещи и неочаквани съвпадения. Възможни са неочаквани финансови доходи, печалби или подаръци. Тези дни са подходящи да се измъкнете от рутината, да потърсите нови развлечения, приключения и флиртове.

Луната е в знак Стрелец до 14:34ч

Основни тенденции: Луната в Стрелец насочва към справедливост, директност, търсенето на истина, възбужда неясни стремежи. Появяват се нови интереси, особено към духовното.

Комуникация: добре е да се общува с приятели, за нови запознанства. Всяко сътрудничество с противоположния пол ще бъде от полза. Възможен е успех в любовните дела, можете да се решите на авантюра.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Луната ще се движи на празен ход от 12:51ч до 14:34ч. Необходимо е да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други неща. Това е период на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак.

В 14:34ч Луната преминава в знак Козирог. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега не са толкова ярки. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Неподходящо за посещение на стоматолог.

Продължава 2 лунен ден до 09:16ч

Доминиращ 3 лунен ден от 09:16ч на 28 ноември до 10:16ч на 29 ноември

Третият лунен ден минава под символа на леопарда, който се е подготвил за скок, което на свой ред символизира агресивност, жестокост, активност. И това е напълно отразено в днешния ден. В този лунен ден има тенденция да не се проявяват най-добрите аспекти на човешкото поведение, още повече, че поради проявената енергия силата на емоциите се увеличава. Изведнъж може да възникнат гняв, агресия, жестокост. Източникът на всички тези проявления е енергията, чиято сила е много мощна. Необходими са самоконтрол, самообладание, съсредоточеност.

Денят се характеризира с активност във всички сфери на живота. Периодът на мечтите и плановете приключва. Време е да се пристъпи към активни действия. Пасивното поведение не е приемливо. Желателно е да се отдадете изцяло на работата. Въобще, това е много полезен и плодотворен период. Основното нещо – не се страхувайте от трудности!

Бизнес – Третият лунен ден е много продуктивен за тези, които се занимават с бизнес. Може да се поемат рискове, но много внимателно.

Здраве – Най-полезни за здравето ще бъдат активните физически упражнения. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Неизползваната енергия може да подкопае здравето, защото без да намери изход към периферията, тя ще бъде насочена към себе си, тоест да разрушава тялото. Този, който се отдаде на мързела и пасивността и проспи целия период, може да усети като се събуди, че се чувства уморен, сякаш е бил бит с пръчки цяла нощ.

Трети лунен ден е свързан с органа, който координира нашите действия – мозъкът, разположен в тила на главата. Ако имате болки в тила, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за сауна. Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност. Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва умът. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.