Астро: Един от най-спокойните и щастливи дни

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Неподходящо за рутинни дела. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения.

Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: 29 лунен ден до 05:38ч на 30 май

30 лунен ден от 05:38ч до 14:31ч

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е кратък, продължава само часове, но се счита за пълноценен. Това е прекрасен ден, изпълнен с любов и красота. Един от най-спокойните и щастливи дни. Добре е да се анализират грешките, да простим, да се очистим от дълговете и не само материалните, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Колкото по-малко емоции има, толкова по-добре. Емоциите пречат на правилното мислене и затъмняват разума. Ако сте преизпълнени с емоции, тогава няма да виждате обективно нещата.

Както предния ден, сега също е подходящо време да се отървем от всичко лошо, но основната задача на този ден е да се даде на другите хора радост и любов и в никакъв случай не трябва да се поддаваме на агресия: недопустими са всякакви агресивни мисли, думи или дела.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се завърши всичко, което е  започнато по-рано, но е твърде рано да се правят нови планове. Не подхожда за започване на нови дела. Прекрасен период за творчество. Добър ден за благотворителни дела. Силно се изостря интуицията, възникват верни предчувствия. Затова обърнете внимание на мислите, които идват при вас.

Лош знак е, ако ви излае куче. Това означава, че сте направили сериозна грешка в отминаващия лунен месец.

Ако заболеете в това време, ви е необходима незабавна медицинска помощ, тогава болестта няма да е продължителна и опасна. Уязвими са долните части на краката, затова не трябва да се лекуват или оперират. Противопоказна е също операция на сърцето. Ако от дълго време се каните да се откажете от лоши и вредни навици, сега е идеалното време да го направите.

Усмихвайте се на света дори да е облачен деня и светът ще се усмихне на вас, изпращайки златист слънчев лъч през облаците.

Новолуние от 14:31ч в знак Близнаци и 1 лунен ден продължава до 06:13ч на 31 май

Morkadis

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока.

Първият лунен ден е много ярък и чист ден. С него полагаме основите за новият лунен месец. Както посрещнете новолунието, така и ще изкарате новият лунен месец. Днес всички ваши мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в това време да се мисли само за хубави неща.

Слънчев календар – 11 слънчев ден –  светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързина. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с приятели от детството си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.