Астро: Мирен, спокоен и светъл ден

През целия ден – от 05:58 до 22:14ч – Луната се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте, не купувайте. 

Луната е в знак Козирог до 22:14ч 

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се засили чувството за самотност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Да не се посещават сега чакръкчии.

В 22:14ч Луната преминава в знак Водолей.

Продължава 4 лунен ден до 11:07ч 

Доминиращ 5 лунен ден от 11:07ч на 30 ноември до 11:50ч на 1 декември

По принцип този лунен ден е добър и щастлив. Символът на деня е Еднорог, който означава чистота и целомъдрие. И влиянието му се отразява на характера на деня. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, анализ на собствените и други действия. Денят е идеален за развиване на по-висши качества, като любов и прошка.

Не е подходящо за сериозни дела. Новите дела няма да донесат успех. Неблагоприятно е за творчески начинания.

Освен за духовно, подходящо е и за физическо усъвършенстване. Физическото натоварване оказва добро влияние. Особен ефект има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Според поверието, в този лунния ден е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

За уязвима зона се счита стомаха. Ако ви боли стомаха днес, вероятно имате лошо поведение и употребявате неприлични думи. Не бива да таите лоши мисли. Ако здравето ви пострада днес, трябва да промените нещо в себе си. Избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ и да се приеме като целебен. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Подстрижката може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно състояние.

15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността.

По-важни аспекти:

Меркурий в секстил със Сатурн

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.