Астро: Можете да станете свидетели на необясними събития, да се случат интересни неща с вас

Луната е в знак Телец и от 11:10ч до 11:37ч се движи на празен ход. В този интервал не предприемайте нищо важно. 

В 11:37ч Луната преминава в знак Близнаци.

Денят започва със стабилност и земна енергия, което създава благоприятна атмосфера за практически дела и поддържане на стабилност. С наближаването на вечерта обаче енергията става по-лека и подвижна, което засилва комуникационните умения и улеснява обмена на идеи. Всичко това създава условия за ефективно съчетаване на практичност и комуникация. Може да има известна емоционална умора и намалена активност. Препоръчително е да избягвате големи планове и сложни задачи, тъй като могат да възникнат пречки. Това време обаче може да бъде благоприятно и за завършване на проекти и саморазвитие. Важно е да обърнете внимание на вътрешните си нужди и да си осигурите почивка.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:32ч на 5 юни до 05:11ч на 6 юни

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата цари хармония. Символ на деня е лотосът, който символизира светло начало.

Денят е изпълнен с мистика. Можете да станете свидетели на необясними събития, да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се изричат лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот. Хубаво е да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена, дете.

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Молитвата и покаянието сега действат благотворно.

Секс – На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. Трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.