Астро: Молитвите отправени в този ден, ако са за добро, обезателно се сбъдват


Луната e в знак Близнаци от 05:09ч на 13 януари до 18:12ч на 15 януари

Да останете сами не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 13:39ч

Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Добре е да сте активни, но не трябва да се занимавате с нищо сложно и сериозно, да не се претоварвате. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Неблагоприятно за: нови дела и начинания; бизнес дела и търговия – възможни са загуби; финансови операции.

Следва 12 лунен ден от 13:39ч на 13 януари до 14:13ч на 14 януари

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден за включване към космическата енергия на любовта. Човек изпращайки своята енергия на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Сиянието на огъня на свещта ще освети това свято действие. И нека потокът на Любовта не пресъхва от сърцето и очите ви!

Ден на творческата активност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори мечтите ви в реалността.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Morkadis

Инвестирайте в неща, които са незаменими в ежедневието. Насърчава се купуването на неща, които допринасят за личностното развитие. Сега се препоръчва да се купува само това, което е свързано с духовното израстване, и на първо място на свещените книги – Библията, Корана и така нататък. Книги за мистични практики, за религията, за вътрешен растеж, дори психология, ако това ви помага да опознаете себе си. Това включва произведения на изкуството, които помагат в търсенето на истината.

Слънчев календар – 29 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Ден на благи начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви, за четене на умни книги. Добре е да се медитира.

Астро-аспекти:

Луна квадратура Юпитер

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.