Астро: Необичаен ден, в който може да изпитате нови емоции и усещания

Необичаен ден, в който могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания.

Коефициентът на успешност за деня е 70%.

Луната е в знак Скорпион до 23:21ч на 25 февруари.

Енергията на Скорпиона носи напрежение, нестабилност на емоциите. Лесно възникват конфликти. Бъдете по-търпеливи и снизходителни към човешките грешки. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Обличайте се топло и се старайте да не се преохлажда организма. Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове.

Преобладава 20 лунен ден от 22:51ч на 23 февруари до 00:00ч на 25 февруари.

Ден за алхимия на духа, подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да видите кога сте постъпили неправилно и кои действия са ви донесли огромни ползи. Всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко е свързано с невидими нишки.

Всички ваши действия трябва да бъдат внимателно обмислени. Направете това, което обстоятелствата изискват. Може да предприемете важни неща, благоприятно е за всякакви начинания.

Всички разногласия в този ден могат да доведат до сериозни конфликти, затова се постарайте да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат лесно да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Прекрасен, необичаен ден, в който могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добър ден за бракосъчетание.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Болести започнали днес се лекуват трудно. Да не се напряга зрението. Благоприятно е за тонизиращ масаж или частичен на гръбначния стълб. Подходящо е в този ден да започнете гладуване, тъй като организма още има сили и няма да изнемогва.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Сънищата показват на човек свързващата нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще.

Днес е 11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, куклен театър, изведете ги на разходка.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.