Астро: Не е подходящо да се започват сериозни дела

Луната е в знак Лъв. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите.

Така както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява царствен. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Не се лишавайте от малките радости в живота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Предшестващ 4 лунен ден до 09:45ч

Доминиращ 5 лунен ден от 09:45ч на 7 юни до 10:57ч на 8 юни

Символ на деня е Еднорогът. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту тъжно. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност.

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си.

Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятности. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете на открито (ако е възможно).

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Сексът в този лунен ден може да се смята за целебен. Препоръчително е да е романтичен и нежен. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстригването дава импулс към творческа реализация. Подобрява душевното състояние. Благодарение на нея може да се освободите от депресивното състояние. Способства ускоряването на растежа, активизира талантите и способности, които преди това не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

Днес е 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за душите им. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на близки хора. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.