Астро: Не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи

Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 04:40ч до 13:15ч. Не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В 13:15ч Луната влиза в знак Дева. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци.

Най-доброто време за основно почистване на дома. Подходящо за козметични процедури.

Продължава 10 лунен ден до 15:18ч на 15 април  (от 14:05ч на 14 април)

Тъй като Луната се движи на празен ход, остава единствено времето от 13:15ч до 15:18ч, в което може да предприемете нови дела, а в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност.

Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия. Добре е да посветите това време на семейството си, да се срещнете с роднини, близки приятели, да споменете предците си.

На този ден се препоръчва засаждане или пресаждане на овощни дървета. Засадени в 10 лунен ден, те ще дават плод дълго време.

Следва 11 лунен ден от 15:18ч на 15 април до 16:33ч на 16 април

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Morkadis

Добро време за довършване на започнатото. Неблагоприятно за нови дела и начинания.

Подстригване до 15:18ч не се препоръчва, след това е подходящо – повишава проницателността на ума.

Сънищата  (понеделник с/у вторник) – В 11 лунен ден лунната енергия е силно свързана с подсъзнанието и то се проявява в нашите сънища. Ето защо сънищата на този лунен ден са пряко свързани с нашата психика и показват каква позиция по пътя си заемате. Ако сте имали много динамичен и приятен сън, това може да означава, че енергията ви е на правилното ниво, че в живота си заемате активна позиция и нещата вървят добре за вас. Ако в съня си сте пасивни и мрачни, означава, че в живота си плувате по течението, като поемате неволно ударите на съдбата. В този случай се препоръчва да преразгледате позицията си и да промените нещо в живота си, за да не бъдете безволева марионетка,  подмятана от житейските обстоятелства.

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Не трябва да са ви чужди земните радости. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.