Астро: Обръщайте внимание на знаците на Вселената

Луната е в знак Дева до 16:31ч на 4 август.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния стълб, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците. Хората родени под знак Дева могат да гладуват.

Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт.

Доминиращ 4 лунен ден от 08:52ч на 3 август до 10:08ч на 4 август

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Не особено благоприятен ден. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Изкушения ще дебнат отвсякъде. Особено актуална е поговорката днес: “Десет пъти премери, тогава отрежи”.

Околният свят реагира на действията и мислите на човек. Ако обръщате внимание на знаците на Вселената, ще можете да определите дали държите правилен курс. Добре е по-малко да общувате. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Избягвайте да вземате бързи решения. Не произнасяйте лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

В този лунен ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път именно сега.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване.

В този ден се въздържайте от покупки, особено ако желанието ви да придобиете нещо е възникнало спонтанно.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

16 слънчев ден –Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор. Не ругайте в този слънчев ден.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.