Астро: Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Меркурий преминава в знак Телец.

Марс е в опозиция към Юпитер (влияние 4 до 9 май) – Време рисковано и опасно. Влиянието от аспекта ще се прояви при много хора като липса на сила, раздразнителност, непоносимост към глупостта и слабостите на други хора. Тежката и мощна енергия провокира хората към агресия и насилие. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. По-слабите хора се нуждаят от защита.

Луната е в знак Близнаци от 06:41ч, където щ пребивава до 12:08ч на 8 май.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, дихателната и нервната системи.

3 лунен ден от 07:25ч на 6 май до 08:04ч на 7 май.

Лунния сърп вече започва да се показва. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят е неблагоприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Колкото повече енергия днес отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Символите в съня показват, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.