Астро: Освободете се от всичко старо и излишно

В 05:36ч има Пълнолуние в знак Везни. Това пълнолуние носи вълнение, тревожност, неочаквани промени и непредвидимо поведение.

В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви праща. Пълнолунието може да донесе несигурност и трудности в живота, особено засягайки материалната част.

Пълнолунието във Везни благоприятства повече Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. За останалите ще бъде по-труден период. Пълнолунието е достигане на кулминацията и освобождение от старото, излишното. Пуснете всички огорчения и обиди, негативни събития, които сте преживели напоследък. Освободете се от негативните мисли и лошите навици.

Подходящи ритуали по Пълнолуние

Благоприятно е да се извършват ритуали на прошката и благодарността. Напишете свой списък на прошката, друг списък на благодарността. Когато напишете своя списък с хората, на които ще давате прошка, представяйте си всеки човек поотделно, после го поставете в розов балон – цвета на любовта, представете си, че ви се усмихва, създайте добро чувство между вас и него, произнесете тихо:”Прощавам ти” и после пуснете балона да се рее в небето. След това преминете на следващият човек. Същото може да направите и с хората от списъка на благодарността, само че вместо прошка, изказвате своята благодарност. Останалото е същото.

После ги изгорете тези списъци. Така освобождавате енергията. Добро време да започнете след това на чисто.

Луната е в знак Везни до 23:18ч

В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Луната ще се движи на празен ход от 15:51ч до 23:18ч. След това влиза в знак Скорпион. В този период нищо важно да не се предприема.

Продължава 15 лунен ден до 20:34ч на 8 април (от 19:15ч на 7 април)

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Не трябва да губите самообладание.

Взаимоотношенията  могат да бъдат засегнати от отрицателното въздействие на този ден – лесно стават кавги, възникват спорове, пораждат се конфликти. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни разговори. Това ще помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Много внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Неподходящо за подстригване. Може да се влоши здравето.

Следва 16 лунен ден от 20:34ч на 8 април до 21:52ч на 9 април

19 слънчев ден – Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.