Астро: Поглезете се, пейте и танцувайте

хороскоп

Луната e в знак Телец до 22:42ч на 26 октомври.  

Когато Луната е в знак Телец по-лесно е да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 17 лунен ден (започва от 18:50ч на 24 октомври и продължава до 19:21ч на 25 октомври)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят е подходящ за нови и важни дела. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Добре е да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. По собственото настроение и състояние в 17-ия лунен ден може да се определи правилно ли сте избрали жизнения си път. Ако се чувствате с приповдигнат дух, весели и радостни, искате да се смеете, тогава всичко е наред. Ако напротив, меланхолията и тъгата се прокрадват в душата ви, в очите ви се появяват сълзи и шега на приятеля ви не предизвиква смях, то се замислете – това е верен знак за грешни действия.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Много добро време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори да няма конкретен повод и да се насладите на общуването. Хубав ден за влюбените, за признание в любов. Денят е прекрасен за любов във всичките й проявления, но без прояви на похотливост. Отдайте се смело на любовта и страстта, няма нужда да сдържате желанията си. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство.

Подстрижката ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънищата в този ден по правило не се сбъдват, но може да дадат указание за текущото състояние на физическото тяло. Тягостните и печални сънища говорят за подтисната сексуална енергия, а радостните и приятните свидетелстват за запаси от вдъхновение и творческа енергия.

Следва 18 лунен ден, който започва в 19:21ч на 25 октомври и продължава до 19:57ч на 26 октомври.

Днес е 9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия. Хубаво  да гори свещ или да свети лампа. Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.