Астро: Силно енергиен и мистериозен ден

Луната е в знак Дева до 07:43ч на 5 януари

Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Често се случва по това време да възникват конфликти. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози. Дева е знак на здравето. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

21 лунен ден до 22:53ч на 4 януари (от 21:41ч на 3 януари)

Силно енергиен и мистериозен ден. Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Ако не си губите напразно времето, то може да успеете да свършите много неща.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активният отдих е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо за общи семейни занимания. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

22 лунен ден от 22:53ч на 4 януари до 00:04ч на 6 януари

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

Аспекти за деня:

Луна (Дева) Опозиция Нептун (Риби)

Morkadis

Този аспект може да ни направи мечтателни, пасивни, неуравновесени. Може да не сме напълно искрени. Ставаме свръхчувствителни, нервни и непоследователни.

Луна (Дева) Тригон Меркурий (Козирог)

Този тригон ни дава отлични умения за бързо усвояване на информация и знания, бърз ум и добра преценка. Интелигентността се засилва, като и реторичните умения и практическото мислене. Отворени сме за всичко ново.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.