Астро: Старайте се да избягвате напрежение и скандали

Луната е в знак Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Денят се отличава със стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Лунен календар – 30 лунен ден от 07:44ч до 09:44ч на 4 декември

Пълно слънчево затъмнение. Новолуние и 1 лунен ден от 09:44ч на 4 декември до 09:03ч на 5 декември. 

Тялото се опитва да се приспособи към ритмите на Космоса. Това в крайна сметка засяга не само физиологията, но и психиката, поради което се препоръчва да прекарате този период, колкото се може по-спокойно. Освен това както посрещнете новата Луна, така ще премине и новия лунен месец. Затова се старайте да ви е хубаво и спокойно, да няма напрежение и скандали. Подходящо време за започване на лунна диета.

Затъмненията са повратни точки на годината, които предизвикват важни събития в живота ни.  Слънчевото затъмнение винаги е символ на нещо ново и ако решите да започнете нов етап в живота си, тогава няма да намерите по-добър момент. Не забравяйте да си направите списък на желанията си или списък със задачи, които бихте искали да постигнете в близко бъдеще. Според астролозите, по време на слънчевото затъмнение, тези желания са най-добре депозирани във вашето подсъзнание и съответно са по-лесни за изпълнение.

По време на слънчевото затъмнение и в дните около него могат да се активират здравословни проблеми. Ако се чувствате зле, това е ясен знак, че правите нещо погрешно. Болестта на даден орган или част от тялото ще покаже психологическия проблем. Затъмнението може да ни направи уязвими и лесно раними, прекалено чувствителни. Постарайте се да сдържате емоциите си и да не бързате да реагирате на провокации.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.