Богиня Бастет идвала от Луната

бастет 1Векове наред Странджа планина е била дом на различни религиозни култове и мистерии. Според някои легенди именно в Странджа се намира гробът на египетската богиня-котка Бастет. Самата ясновидка Ванга споделя, че в областта Градище, близо до Малко Търново се крие каменен ковчег от черен гранит, донесен преди хиляди години и скрит дълбоко под земята. Според пророчицата дори и да намерят този саркофаг, няма да могат да разчетат писмото, а то е много важно.

„Саркофагът е донесен от Египет, по море. После хората, които са присъствали на цялата тази церемония, са били убити, за да може тайната за Бастет да остане скрита” – споделя журналистката Ганета Сагова.

През 1981 г. дъщерята на Тодор Живков – Людмила Живкова, инициирала експедиция и в местността Градище в Странджа планина започнали разкопки. „Ставаше дума за ценна информация, която е скрита в земите на Странджа” – споделят хора от експедицията.

Но какво всъщност представлява Бастет – богиня-котка или…

„Бастет е много интересно същество. Древните са я наричали богиня, но всъщност може да се каже, че това е високо развито същество от т. нар. „долна лунна династия”. Те са се помещавали на Луната като определени енергийни същности. Имало е две династии – горна лунна и долна лунна. Ние, в езотеричните среди го знаем и твърдим, че Бастет е тази, която всъщност довежда част от душите, които са от друга система във Вселената на Земята” – твърди езотерик.

Според много езотерици нашата страна е един от трите енергийни центъра на планетата заедно с Тибет и Чили и Перу в Южна Америка. За скептиците това е просто проява на излижен шовинизъм, но много други съзират в това твърдение истина.

Древни гробници, светилища, заредени със силна енергия, местности, легенди за древни и дори извънземни цивилизации крие малката България. Загадки, които тепърва предстои да бъдат разкрити. И една от тях е за богинята Бастет.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ПРОКЛЯТИЕТО НА ЕГИПЕТСКАТА БОГИНЯ ОТ СТРАНДЖА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.