Ванга: Жълтите хора ще пуснат бомба към Голямата ябълка след слънчевото затъмнение

ванга

„Жълтите хора ще пуснат бомба към Голямата ябълка. Това ще е след голямото слънчево затъмнение в Америка…“. Това е предсказание на Ванга, което се отнася за 2017 г., публикувано в премиерната книга „Ванга – всички рецепти“ – ще я намерите на вестникарските павилиони с цена само 7.99 лв.

„Наскоро отминалото слънчево затъмнение, опитите на Северна Корея с балистични ракети и заплахите им към САЩ потвърждават страховитата възможност за сбъдването на това пророчество“, вече коментират първите читатели на сборника, който от вчера е на книжния пазар.

В изключително любопитната и полезна книга ще откриете близо 100 предсказания на петричката светица. Много от тях са датирани по години. Редица от думите й вече са се сбъднали – те засягат българската и световната история до днес, като някои от най-значимите пророчества са свързани още с Втората световна война, както и с други световни събития.

Ето какво е било например предсказанието на Ванга за 11 септември, което бива разкодирано едва след като атентатите са вече факт:

„Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.“

Множество сякаш невероятни, звучащи като заети от научната фантастика фрази, фигурират в пророчествата на Ванга за бъдещето. Те засягат огромен период от време – от 2017 г. почти до края на третото хилядолетие – гигантски етапи на развитие и промени, които никой обикновен човек не може да предвиди. Предсказанията са свързани с:

– официален планетарен контакт с извънземна цивилизация, който ще бъде осъществен първо от унгарски учени;

– изобретяване на изкуствени слънца, които ще огряват тъмната страна на Земята, наличието им обаче след столетия ще доведе до катаклимзъм;

– скриването на водата за сметка на златото, което ще излезе на повърхността, но вече няма да така ценно;

– създаване на колония на Марс и война;

– изчезване на световните религии във вида, в който ги познаваме;

– световни войни и промени в климата, продължителна зима ще смрази Европа;

– политическо обединение на страните на Балканите;

– ще бъдат намерени лекарства за рак и СПИН, но ще се появята нови болести

Morkadis

Започнали са да се сбъдват пророчествата на Ванга, че млякото ще стане отровно (все повече се отрича пакетираното и преработено мляко в опаковки), а пчелите на планетата ще изчезнат, което е факт на много места.

За да разберете кога точно ще се случи посочените събития и да научите още множество предсказания за България, Европа, света и космоса и да прогледенете в бъдещето – разгърнете  новата книга „Ванга – всички рецепти“. Тя е създадена от авторски колектив, подбрал сред множество текстове и публикации най-ценното, което ни е завещала святата ни сънародничка. Основният обем на книгата са повече от 160 билкови рецепти, предписвани от Ванга, за най-разпространените заболявания. Всеизвестен факт е, че тя е била изключителен диагностик и е можела точно да определи причините за всяка болест и да насочи дошлия при нея за помощ към специалисти или да му препоръча лек. Знанията за билките, както и тези за неведомите пътища за отвъдното, за далечното бъдеще и непознаваемото минало, са й били давани свише.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.