Ванга предсказва, че през 2043 г. Ислямска държава ще управлява от Рим

ванга

Според гадателката, която често е наричана “българския Нострадамус“ в света ще се случи „Велика Ислямска война“, а 2016 г. ще бъде „съдбоносна за Европа“: големи територии ще се превърнат в „пустинни земи“, а самата Европа ще престане да съществува в сегашния си вид след използване на химически оръжия от враговете и, пише кореспондентът.

В крайна сметка всичко ще завърши със създаване на „ислямския халифат“ до 2043 с център Рим.

В подкрепа на тази версия, както отбелязва изданието, говори и пропагандния клип на „Ислямска държава“, в който терорист се насочва към римския Колизеум. Но през 2066 г. , според Ванга, Западът ще отвърне с удар: САЩ ще използват срещу ислямистите нов вид оръжие. Авторът отбелязва: „Въпреки факта, че мнозина се отнасят към предсказанията на Ванга с недоверие, точността на прогнозите и е около 85%, която е значително по-висока от тези на много други гадатели.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Vasev 10 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.