Вашият седмичен хороскоп до 23 септември

хороскоп 2

Тази седмица имаме последен шанс да обновим обичайното си ежедневие. Планирайте ангажименти, които ще ви бъдат полезни на работа и ще подредят хаоса около вас. Направете си профилактични прегледи в лекарския кабинет.

В следващите дни практичната настройка ще ви бъде от полза. Затова овладейте силните страсти, поставете граници, които не бива да бъдат прекрачвани и се придържайте към здравия разум.

Уредете взаимоотношенията с личните и делови партньори, с финансите и институциите. Отстранете всички недоразумения и се сбогувайте с всичко, което вече не ви служи по предназначение.

Тази седмица настъпва астрономическата есен и ни приканва да освободим пространство за нещо ново. Оставете всичко старо и безполезно, за да започнете начисто.

Овен – Съсредоточете се върху сериозните ангажименти

През тази седмица имате последен шанс да завоювате по-престижни позиции на работното място. Подредете приоритетите си така, че да служат на вашите интереси, дори и да не съвпадат напълно с желанията на близкото ви обкръжение. Борете се за лидерски позиции и се дистанцирайте от всичко, което пречи на стабилността ви във финансово и емоционално отношение. Овладейте силните страсти и се концентрирайте върху работа.

Телец – Обърнете внимание на някоя от мечтите си

В следващите дни отделете повече време на своя мечта, която може да се развие и да направи обичайното ви ежедневие по-приятно. Сега може да откриете своето признание и своето място под слънцето, така че да сте по-щастливи. Помислете отново върху някои стари идеи и не се плашете от предизвикателствата. Вземете решенията, от които зависи успешната ви професионална реализация.

Близнаци – Решете проблемите със семейството и в дома

В дните до 23 септември превърнете дома и семейството си във водещ приоритет. Използвайте всяка новина и информация, за да откриете слабите звена в тази сфера и да ги коригирате на време. Постарайте се да внесете ред във взаимоотношенията с хората, с които делите един покрив, и в дома си. Ако имате някакви проблеми, в следващите дни те ще са явни и ще изискват решение.

Рак – Бъдете внимателни с парите

Решенията, които вземете тази седмица, ще повлияят на финансовото ви положение за дълго време напред. Обърнете внимание на всички спорни въпроси и се концентрирайте върху информацията, която ви помага да ги решите. Обсъждайте дилемите си с околните и се доверявайте на всяко трезвомислено предложение. През следващите дни бъдете внимателни с разходите. Не давайте, не искайте заем и се ограничете в покупките.

Лъв – Изградете финансова стабилност

През тази седмица имате последен шанс да въздействате положително на финансите си. Постарайте се да наклоните везните във ваша посока и се съюзете с енергични и инициативни личности, които ще ви помогнат да се адаптирате към новите условия. Конкуренцията ще е силна, а изискванията към вас – високи, така че трябва да се пазите от грешки, които могат да навредят на финансовата ви стабилност.

Morkadis

Дева – Бъдете инициативни

Разчитайте на уменията си за общуване тази седмица, за да задвижите напред личните си цели. От вашата инициативност зависи дали делата ви ще са успешни или не. Очаква ви напрегнато ежедневие, особено на работното място, но ако не се поддавате на стреса, а разсъждавате трезво, имате по-голям шанс да осъществите целите си. Решавайте спорните ситуации спокойно и разумно, без да стигате до емоционални драми.

Везни – Доверявайте се на интуицията си

През тази седмица може да узнаете за тайни и заговори зад гърба ви, които ще ви провокират да се разделите с природната си нерешителност. Бъдете по-наблюдателни и не се доверявайте на всеки комплимент, защото околните може просто да ви използват. Ще бъдете по-емоционални през следващите дни, но и по-прозорливи. Доверявайте се на интуицията си и от един поглед ще може да разберете истинските намерения на хората.

Скорпион – Научете повече за хората от обкръжението си

През тази седмицата имате възможност да скрепите връзките си с приятелите и колегите. Ще може да разберете на кого трябва да разчитате в трудни моменти и кой е наистина надежден. Бъдете по-активни в социално отношение и използвайте шанса да научите нещо повече за хората, които ви заобикалят. В дома ви е вероятно да възникне напрежение. Постарайте се да не губите контрол, а да проучите внимателно вариантите за решение на проблема.

Стрелец – Работете за по-високи позиции в кариерата

Тази седмица използвайте всеки шанс да развиете кариерата си и да работите за авторитета си пред околните. Може да чуете важни за вас новини или пък обстоятелствата да се променят, така че да ви тласкат към различна сфера на развитие. Ако мечтаете за нова професия или повишение, сега е моментът да бъдете по-инициативни и да ги издействате. Ще е нужно да положите сериозни усилия, но пък трудът ще ви се отплати.

Козирог – Работете върху личните си желания

Тази седмица може да превърнете невъзможното във възможно, ако разчупите представата си и сте по-смели. Обсъждайте плановете си с хора извън близкото ви обкръжение, пътувайте и разсъждавайте по-философски върху проблемите. Личните ви желания трябва да бъдат поставени на първо място през следващите дни. Очаквайте някои изненади, но независимо от случващото се, не пренебрегвайте себе си и своите нужди.

Водолей – Потърсете съдействие за финансите си

През тази седмица помислете какви компромиси може да направите, защото ще се наложи да се откажете от едно, за да придобиете друго. За да стабилизирате положението си с финансите, ще ви е необходима подкрепа. Потърсете съдействие от половинката си или проучете възможностите за създаване на делово партньорство. Договорите с държавни институции и банки също ще ви помогнат да си стъпите на краката.

Риби – Обсъдете проблемите си с партньора

През тази седмица имате шанс да направите положителни промени във вашите партньорства – лични или делови. Открито обсъдете различията си и причините за недоразуменията, за да намерите разумен подход, чрез който да ги поправите. Бъдете инициативни и не се страхувайте да извадите проблемите наяве. Щом веднъж поговорите за тях, напрежението, което са внасяли във взаимоотношенията ви, ще стихне.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Каква жена си според египетския хороскоп

Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

Черния хороскоп на древните гърци е ужасно точен! Уверете се сами!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.