Второ предупреждение на учените: времето на човечеството изтича!

буря

През 1992 година група от 1700 загрижени учени, включително повечето от тогава живите Нобелови лауреати, отправиха сериозно предупреждение към човечеството.

Съобщението бе кратко и ясно: ако не вземем драстични мерки, положението на човека ще стане изключително трудно и ще увредим планетата си необратимо. Двадесет и пет години по-късно ситуацията не е променена.

Сега учените отправят второ предупреждение. Във него те предупреждават хората, че нашата цивилизация е в сблъсък с природата, и ако не се вземат незабавни мерки, ние няма да успеем да избегнем необратима увреда на природата на Земята.

Предупреждението е подписано от 15 000 учени от 184 страни, като подписите се увеличават непрекъснато.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

Климатичните промени ще направят Земята практически неуправляема

Хокинг: До 30 – 50 години човечеството трябва да се изсели на Луната и Марс

Климатолог: Всички ще умрем след три години

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Българин показа оръжието, което предизвиква всички смъртоносни катаклизми

4 конспиративни теории за екстремните промени в климата

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Петър Петров 2 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.