В кутийката, в която съхранявате дребни монети, поръсете малко сол!

монети

В кутийката, в която съхранявате дребни монети, поръсете малко сол!

Въпреки, че работите от сутрин до вечер, приходите ви не отговарят на нуждите на семейството и това ви дразни. Но не се притеснявайте, всичко може да се подобри.

Всички ние се нуждаем от пари, защото отдавна живеем в условия на несигурност, докато се борим за по-добро утре. Някои от нас играят лотария, мъжете правят спортни залагания.

Според едно старо вярване парите ще се задържат в дома, ако винаги държите монетите, т.е. дребните монети, които получавате като ресто, на специално избрано място.

Това е просто народно вярване, но ако опитате, не губите нищо.

От купчината монети, вземете 2-3 монети, вържете ги здраво с конец, а след това посипете сол върху тях. Смята се, че така ще привлечете щастие във вашия дом, когато става въпрос за материално благополучие.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Гадаене с монети

Поставете 3 монети в сол: Ето какво прекрасно нещо ще Ви се случи през годината

Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

Как да активираме потока на парите и да се къпем в изобилие

11 поверия за привличане на повече пари

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.