В 59 секунди: будите ли се нощем и какво може да направите за това

5

Събуждането посред нощ по правило е неприятно, но има начин да извлечете нещо полезно от изживяването. Ако сънят ви е сепнат от задача за утрешния ден или нещо важно, за което сте мислили, просто го запишете на лист и на сутринта ще се подсетите. След това се върнете в сладките обятия на съня. Ако пък усетите, че след внезапното събуждане не може да заспите, станете и направете нещо, което ви отпуска, в продължение на десетина минути. Може да прочетете няколко страници от книга, но избягвайте телевизора и компютъра, тъй като те ще ви натоварят. Повече в това видео на канала In59seconds.

инфо: obekti.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.