Борба с безсънието – съвети към знаците на зодиака

сън

Всеки знак от зодиака има личен метод за борба с безсънието. В тази статия ще ви запознаем с проверени начини за бързо заспиване.

Овен

Преди сън представителите на знака които страдат от безсъние е нужно да направят леки физически упражнения или да се разходят преди сън на свеж въздух.

Телец

В случай на трудно заспиване за представителите на зодия Телец ще бъде подходяща ароматерапия. Тя ще снеме напрежението , ще успокои нервите и ще способства бързо заспиване. За случая могат да се използват ароматни свещи.

Близнаци

Преди лягане Близнаците трябва да се занимават с това което им носи удоволствие и може да ги отвлече от ежедневната суета. По този начин сънят им ще бъде дълбок и спокоен.

Рак

Най- добрият начин за борба с безсънието за представителите на зодия Рак е горещата вана и спокойната музика.

Лъв

Лъвовете могат да се борят с безсънието с помощта на билков чай.

Дева

Представителите на зодията могат да се борят с безсънието като броят отзад напред, или си върнат мислено деня от ставането до лягането. Тези трикове ще им помогнат за бързо и лесно заспиване.

Везни

Morkadis

Музиката ще успокои разума и тялото на Везните. Могат да опитат различни жанрове и да намерят този които им подхожда най много.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да заложат на комфорта в спалнята. Свежо спално бельо ще им помогне много в борбата с безсънието.

Стрелец

Горещ душ, уютен халат, чаша вино ще помогнат на Стрелците да забравят всички трудности през деня и ще помогнат за дълбок и спокоен сън.

Козирог

Представителите на зодията ще трябва да заложат на дихателни практики, които ще ги умиротворят и ще спомогнат за борба с безсънието.

Водолей

Водолеите трябва да заложат на релаксация и медитация, чрез тези два подхода ще могат бързо да заспят.

Риби

Представителите на зодията за бързо заспиване и дълбок сън ще трябва да заложат на своето въображение. Да си представят океан или спокойно течаща река. Такива въображаеми картини ще благоприятстват дълбок и спокоен сън.

инфо: occult-times.com

Вижте още: 

НАЙ-ДОБРИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ СЪНОТВОРНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.