Ден на хармония и покой

щастие

Астрологична дневна прогноза за 6 февруари

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

11-ият лунен ден е от 13:22 до 14:15 часа на 7 февруари. Най-мощният в енергетичен план! С енергията днес – по-внимателно.

В човешкия организъм се отключват мощни сили и ако не знаем как да ги управляваме, можем без да искаме да направим грешки.

Всичко, което предприемем през този ден, трябва да е осъзнато. Да бъдем прецизни, като пристъпваме към някои действия. Всичко ще е благоприятно, ако осъзнаваме целия процес. Задължително условие е действията ни да доведат до някакъв логичен резултат.

Можем да се помолим и да се погрижим за близките си, да им направим някоя приятна изненада – въобще, колкото може повече да изливаме любовта си към другите.
ПОЗИТИВИ

Отново имаме силен интелектуален ден, пълен с много движения, комуникация, събирания и обмяна на всякакъв вид информация.

Чудесно би било да се възползваме от деня, ако трябва да водим разговори, преговори, обучения или пътувания.

Ще се чувстваме много комфортно и приятно, ще бъдем в хармоничен баланс и спокойствие.

Ще усещаме огромен прилив на енергия, различни желания ще ни обземат и това ще ни направи много целеустремени.

За начало на седмицата имаме един прекрасен ден, пълен с възможности, които само ни чакат да ги осъществим.
ЗДРАВЕ

Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения. Денят е добър за водни процедури и плуване.

В този лунен ден сънищата нямат голямо значение, можете да не им обръщате внимание.

инфо: spisanie8.bg

Morkadis

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.