Джак Изкормвача бил полски имигрант


джакИзвестният лондонски сериен убиец Джак Изкормвача всъщност е полски имигрант бръснар и името му е Аарон Космински, разкриха британски криминолози с помощта на модерен ДНК анализ, пише в. “Дейли мейл”.

Той изследвал остатъци от генетичен материал върху шал, намерен до жертвата Катрин Едоус. Изследването било направено наскоро, след като шалът бил купен на търг от британския бизнесмен Ръсел Едуардс. Намереният материал от 2 петна бил сравнен с ДНК на потомци на Едоус и роднини на сестрата на Космински.

Разкритието е направено 126 години след извършените 11 жестоки убийства на проститутки по улиците на Лондон през 1888 г. 5 от тях били извършени безусловно от един човек, който вадел вътрешностите на жертвите и ги оставял до тях.

Самият Аарон Космински бил един от 6-имата заподозрени по делото, но по-късно бил освободен поради липса на доказателства. Повече от век личността на истинския убиец оставаше мистерия.

инфо: http://www.24chasa.bg/

Вижте още: 

ЖЕНИ-ЧУДОВИЩА, КОИТО Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СРЕЩАТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.