Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето (ВИДЕО)

Апарат на НАСА и Европейската космическа агенция засне явлението

Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространен в Интернет, съобщи dnes.bg.

Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO.

Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно.

Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето. Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение. Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си.

Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар.

източник: chernomore.bg

Вижте още:

Американските военни пуснаха нова информация за НЛО (видео)

Камера засне НЛО гонка над Япония

Изтекла снимка показва НЛО – „неподвижно, с форма на куб“

Скриха ли военните НЛО в Зона 51 и Розуел?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.