Астро: Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително

pixabay.com

Пълнолуние в 14:39ч в знак Козирог. 

При Пълнолуние Слънце и Луна са в опозиция. Нехармоничният аспект между двете светила предизвиква конфликт на съзнание и подсъзнание, напрежение в отношенията с противоположния пол, нараства вероятността от аварии, инциденти, нещастни случаи. 

Луната е в знак Козирог до 20:31ч на 4 юли

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява нивото на състрадателност и съпричастност у хората. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. 

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Не правете дълги разходки.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 21:46ч

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Хората, които сега се поддават лесно на съблазни, могат да ги настигнат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  Този сложен ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение по-късно. По-добре прескочете този ден.

Подстригване – Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. 

Следва 16 лунен ден от 21:46ч на 3 юли до 22:37ч на 4 юли

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 10 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.