Заснеха Йети в щата Мичиган

5

Мистериозно създание беше заснето от камера за наблюдение на семейство белоглави орли в САЩ. Според мнозина апаратът е успял да запечата образа на Йети – легендарно човекоподобно създание, чието съществуване учените все още се опитват да докажат.

Видеозаписът е направен в гориста местност от щата Мичиган. Тя предоставя възможност да се види не само убежището на емблематичните американски птици, но и малка част от района, около който гнездят белоглавите орли.

На пръв поглед видеоклипът не изобразява нищо особено освен две малки пиленца. При по-сериозно вглеждане обаче в горния десен ъгъл на записа се вижда тайнствено космато същество, което се движи на два крака между дърветата. Образът му е доста неясен, но въпреки това успява да се открои на фона на избуявалата растителност.

Тайнственият горски обитател се появява в кадър, прави няколко бързи движения и отново изчезва някъде в гората. За зоолозите, които наблюдават камерата пък, остава загадка какво точно е това рунтаво създание и има ли други като него наоколо.

Местността, в която е направен записът, е с богата фауна. Тук живеят лисици, видри, рисове, койоти, зайци, мечки, лосове, елени, белки, еноти и най-различни други представители на животинския свят. Мястото е отдалечено от цивилизация, спокойно и осеяно с гъста растителност.

Именно затова и според учените в него биха се чувствали добре не само познатите ни диви животни, но и някои мистериозни видове, известни като Йети и Голяма стъпка, за които също се предполага, че обитават планетата ни.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.