Знаци, че сте срещнали своята душа близнак

Моментално магнетично привличане, чувство, че се познавате цял живот, интензивна връзка, която споделяте с някого – това са все белези, че сте срещнали своята душа близнак. Това чувство е еуфорично и изцяло ни завладява.

Душата близнак е тази, която трябва да влезе в живота ни, за да го промени завинаги. Тя ни помага да видим живота в нова перспектива, кара ни да променим възприятието за себе си и за своя потенциал.

С този душа споделяме много мощна духовна връзка. И това е обяснимо, защото този индивид е огледалната ни душа, дошла в живота ни ненадейно, без да бъде очаквана. Той се нуждае от нас толкова, колкото и ние от него.

Идеята за съществуване на душа близнак идва от гръцката митологична система, според която понякога една душа се разделя и се преражда в две тела. Определящото в тази система е, че двете страни ще бъдат предизвикани и вдъхновени.

Според концепцията на душите близнаци преди идването си на Земята душите с близнак подписват договор, известен като план на душата близнак. Той включва подробности за мястото на тяхната среща и събиране, както и приносът им за света. Дълбоко в себе си тези души знаят къде и кога ще се срещнат и дори са наясно с егото и се стремят да го избягват. Те са настроени към духовен растеж и са склонни да бъдат духовно пробудени души.

Често душата близнак се бърка със сродната душа и кармичната половинка. Душата близнак се откроява сред другите две с прякото си отражение върху отсрещната душа.

Кармичен партньор е душа, която идва в живота ни, за да ни предаде урок или да завърши незавършено дело от предишен живот, да реши емоционална травма от минал живот. Вероятно тази душа е била наш сподвижник и в друг живот.

Сродната душа е някой, срещнат по пътя, който идва, за да ни събуди, да ни превърне в по-добра версия на себе си. Той е различен от душата близнак, която помага за духовното ни събуждане, но може да не е сродна душа, с която поддържаме стабилна връзка.

За да отличим душата близнак, можем да се ръководим от някои знаци, характерни за нея:

– Усещане за безусловна любов;

– Сложно начало на връзката;

– Мислите само за него/нея;

– Чувствате се като у дома си покрай този човек;

– Усещате искра у себе си;

Morkadis

– Душата ви се развива;

– Предлага ви най-доброто от своя свят;

– Виждате себе си с този човек завинаги;

– Чувствате го познат;

– Усещате, че можете да растете заедно.

Връзките с душата близнак са невероятни ценни, мощни и редки. Те осигуряват любов, растеж и хармония във взаимния живот.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Как душата на детето избира своите родители?

Доказано! Душата не умира

Защо душата не иска да се върне на Земята, след като напусне тялото

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.