Изберете един от тези 4 мистични символа и вижте как да подобрите живота си

Изображение: obekti.bg

Змия

Змията е сред най-древните символи. В българския фолклор обикновено символизира болест, приближаваща злочестина, смърт. В по-философски смисъл змията символизира и началото на разрухата и смъртта, и възкресението заради свойството си да сменя кожата си и да се възражда и преобразява. В този смисъл вие сте като змията – изправяте се след всеки удар на съдбата, „сменяте кожата си“ и продължавате напред. В живота си сте се сблъсквали с много трудности, но те не са сломили духа ви, а са ви направили по-силни и са ви научили, че винаги има изход, че никога не трябва да се отказваме да се борим. Нужно е да се освободите от стреса на този етап от живота си. Намерете начин да си почивате повече, отпуснете се – само така можете да подобрите живота си. Не бъдете постоянно нащрек и готови за нови битки. Позволете си да се наслаждавате на живота такъв, какъвто е.

Колба

Вие сте предана, принципна и честна личност. Изпитвали сте на гърба си пагубната сила на предателството. Неведнъж сте се сблъсквали с хорската злоба и лицемерие. Често са предавали доверието ви, което дълбоко ви е наранявало. Като човек сте интроверт. Обичате да премисляте нещата. Не взимате лесно решения, защото претегляте плюсовете и минусите. Не сте лековерни и предпочитате да сте сигурни, преди да направите избор. Когато кажете нещо, то е подплатено с действия. Не обичате празните приказки. Хората, които много говорят, а нищо не правят, не заслужават уважението ви. На този етап от живота си е необходимо да се учите да се откривате повече за другите. Ще трябва да преглътнете досегашните си разочарования и горчив опит, за да можете да допуснете нови хора и нови емоции в живота си. Преоткрийте вярата си в хората – само така можете да подобрите живота си. Позволете си да бъдете щастливи.

Голям пентаграм

Пентаграм или пентаграма е символ, представляващ петолъчна звезда, изобразена с пет прави линии. В този символ са съсредоточени петте велики принципа: Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел – петте качества, които трябва човек да развие у себе си, за да стане съвършен. Вие сте ярка и запомняща се личност. Невъзможно е да останете незабелязани. Хората инстинктивно се стремят да са близо до вас, защото обичат усмивката и чувството ви за хумор. Търсят съветите ви, защото се доверяват на мъдростта ви. Зареждате останалите с положителна енергия и ги ободрявате. За вас животът е като бумеранг – каквото дадете, това и ще получите. Въпреки че неведнъж сте се разочаровали, продължавате да вярвате в това и да живеете по този начин. На този етап от живота си имате нужда от повече позитивизъм около вас – само така ще можете да подобрите живота си. Не допускайте околните да изпиват енергията ви и да ви предават от негативизма си. Търсете компанията на себеподобни – открити и светли личности като вас самите.

Цвете

Вие сте самият самарянин. Постоянно се опитвате да спасите другите. Готови сте винаги да подадете ръка на човек в нужда. Често пренебрегвате себе си и близките си заради някой, който се нуждае от помощта ви. Готови сте да дадете безрезервно подкрепата си. Вие сте като проводник на добри дела и се стараете да предавате и на другите това свое отношение към света. Душата ви е крехка и ранима, красива и цветна като цветето, което сте избрали за свой символ. Обичате случайните актове на доброта, защото знаете, че дребните жестове са всъщност най-големи. На този етап от живота си обаче трябва да бъдете повече егоисти в хубавия смисъл на думата. За да подобрите живота си, е важно да се погрижите на първо място за себе си. Обичайте себе си, за да бъдат спокойни близките ви. Отстъпете от вечната си мисъл за другите и обърнете поглед към себе си. Когато човек се раздава за другите, се зарежда с  положителна енергия, но трябва да отдава частица от себе си само на онези, които го заслужават.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Забавен тест: Изберете един пламък и надникнете в бъдещето си

Тайната на вашата душа – изберете един вълшебен съд!

Вашият съвет за бъдещето ви очаква, изберете едно число!

Тест само за дами. Изберете един мъж и узнайте повече за себе си!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.