Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Трябва да слушате своето сърце и напълно да изчистите ума си. За по-добра концентрация можете да затворите очите си.

След това трябва да изберете една от картите и да получите предсказание за събитията, които ще дойдат в живота ви през следващите 3 дни.

Разбира се, вашето бъдеще не е предварително определено. С действията си можете да промените всичко.

Все пак, струва си да се вслушате в съвета на картите. В края на краищата, те ще ви кажат в каква посока трябва да започнете да се движите.

Карта 1

Струва ли ви се, че сте притиснати и че съдбата не е благосклонна към вас? Не бъдете тъжни. Това е просто период на трансформация. Скоро всичко ще се промени. Всичките ви усилия ще бъдат възнаградени с нови и невероятни събития. Много от вашите планове и мечти ще се сбъднат. Междувременно не губете силата си и изчакайте бурята да премине.

Карта 2

Трябва да се подготвите и да съберете сили, защото в кратък период от време животът ще ви завърти във вихрушка от събития. Няма да имате време и да си починете. Използвайте този период, за да приведете плановете си в действие. Този период ще бъде много продуктивен за вас. И въпреки че ще се почувствате уморени, ще бъдете доволни от резултата.

Карта 3

Ако чакате знак отгоре, ето го! Започнете да действате, съставете план, проявете сила на волята и твърдост на характера. Направете каквото е необходимо, за да получите това, което искате. Имате достатъчно сила, за да се справите с трудностите и да преодолеете всички препятствия по пътя си.

Карта 4

Интуицията ви е силна. Защо не се вслушате в нея и се движите срещу желанията си? Да помагате на другите е добро, но сте забравили за собствените си интереси. Скоро ще започне плодотворен период, когато щастието ще ви усмихне. Не пропилявайте този шанс.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Morkadis

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Бърз тест: Изберете врата и научете нещо за себе си

Кой път ще изберете? Този бърз тест разкрива що за човек сте

Разберете кога ще имате пари, посочвайки монета

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.