Изберете си пай и ще научите нещо за себе си

Има пряка връзка между характера на един човек и неговото подсъзнание. На нея се базира и този тест – изборът между няколко пая не е случаен, защото подсъзнателното ви решение говори много за вас. Но пък грешни отговори няма. И така, погледнете това изображение и изберете пая, който ви привлича най-много, а ние ще се опитаме да отгатнем вашия характер.

Готови ли сте?

Вижте какво означава отговорът ви:

1. Кръг

Вие сте мислител и анализатор. Можете да мислите нестандартно и взимате креативни решения, които ви спестяват много време и усилия. Просто не обичате да губите време и се стремите всичко да вършите по най-ефективния начин. Умеете да намирате решения на проблемите и да не се отчайвайте дори когато другите вече са се отказали. Вие сте практичен човек, който обича да планира и да се уповава на логиката.

2. Пентагон

Вие сте солов играч. Не обичате да показвате емоциите си, но успешно разгадавате чуждите чувства. Притежавате забележителна интуиция и сте много наблюдателна личност, което ви помага да разпознаете истинските намерения на хората около вас. В същото време сте спокоен човек, който не обича конфликтите и излишните драми.

3. Два залепени правоъгълника

Вие сте много креативна личност, която обича да живее на пълни обороти. Наслаждавате се на всеки миг, кипите от енергия и ентусиазъм, обичате да сте в центъра на вниманието и да се забавлявате. Притежавате харизма и чар, както и безспорно сладкодумие, което омайва всички около вас. За вас чашата не е просто пълна, тя направо прелива – толкова слънчев и позитивен човек сте!

4. Звезда

Вие сте роден лидер. Обичате да се предизвиквате, никога не се отказвате и трудностите не ви плашат. Умеете да се справяте с проблемите и не изпускате целта от поглед. Искате да държите всичко под контрол. Обикновено вие сте човекът, който организира срещите в приятелския ви кръг или пък почивките в семейството – просто ви се отдава да планирате и да организирате хората.

5. Сърце

Вие сте общителен и сърцат човек. Обичате да помагате на хората и наистина ви е грижа за останалите. Вие сте верен приятел, който е готов винаги да помогне в нужда. Хората ви ценят заради всичко това. Понякога обаче сте готов да пожертвате себе си, за да не се стигне до конфликт и да не нараните някой друг.

инфо: marica.bg

Morkadis

Вижте още:

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Изберете слон и разберете нещо ново за себе си!

Изберете планина и разберете какво се крие в подсъзнанието ви

Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.