Избери скъпоценен камък и научи повече за себе си

121

1. Перла

Ако сте си избрали перлата, това означава, че сте изпълнен с достойнство и сте горд човек. Вие сте мъдър, милостив и чистосърдечен. Характерът ви е спокоен и добър и винаги мислите преди да кажете нещо. Перлата означава още, че сте на прага на период на трансформация в живота си.

2. Рубин

Рубинът говори за страстен човек, трескав и изпълнен с живот. Вие винаги сте нарушителя на спокойствието и знаете как да накарате нечия кръв да закипи. Пълни сте с енергия и ако се борите за нещо, противникът ви горчиво ще се разкайва, че ви се е опълчил.

3. Диамант

Този камък е изборът на истински силните, решителни и горди хора. Вие зареждате със силата си всички около себе си. Самият диамант говори за неприкосновеност и непреклонност. Вие сте безстрашен и дързък. Съвсем скоро ще се появят нови приключения на пътя ви.

4. Син топаз

Привлечените от синия топаз са спокойни и хладнокръвни, често замислени и притежаващи умението да извличат наслада от тихите моменти в живота. Ако сте от тях, това означава още, че имате силна, утешителна енергия и общувате с околните безупречно. Тези способности ще ви бъдат много полезни в живота.

5. Оливин

За вас е характерна любопитната природа и обикновено излъчвате неподправена и заразителна радост. Оливинът е донякъде мистериозен и рядък. Този камък може да се намери дълбоко в земните недра или в бродещите в космоса метеорити.

6. Аквамарин

Аквамаринът, както може би се досещате, означава, че ви привлича океанът и освен това сте състрадателен. С вас може да се разговаря оживено, а освен това сте с много авантюристичен дух. Привлича ви също и луната. Ако си била отегчена в последно време, не се бой, силно вероятно е съвсем скоро да имаш ново вълнуващо преживяване.

7. Танзанит

Ти си много чувствен, проницателен и страстен човек, който има силна аура, действаща като притегателна сила за хората. Този камък често се използва от екстрасенсите при сеанси, защото е силно свързан с отвъдното. Ако именно той те е привлякъл, помни че е важно да се доверяваш на инстинктите си. Те грешат много рядко.

Morkadis

8. Цитрин

Кипиш от енергия, креативна си и си отворена към нови изживявания. Също така по всяка вероятност си топъл и мил човек. Цитринът олицетворява животът и свежестта. Привлечените от този камък обикновено са хора, които ценят работата в екип. Ако избереш цитрина, то ти си добрият човек, който прокарва светлината през тъмните облаци.

9. Розов турмалин

Розовият турмалин е за нежните, чувствителни и състрадателни хора. Тези, които са склонни да си казват всичко искрено и действат освежаващо за околните. Това изобщо не означава, че се оставяш да те разиграват. Учените са установили, че през този камък преминава електрически заряд при търкани или нагряване. По същия начин и ти реагираш остро, когато ти се качат на главата.

10. Аметист

Характерното за теб е, че си жизнена и разсъдлива. Излъчваш сила и чест във всеки един аспект от живота си. Нищо не може да се изпречи на пътя ти. От теб ще стане един чудесен родител, но не забравяй и да се забавляваш понякога.

инфо: snews.bg

Вижте още: 

10 ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРИКА, С КОИТО МОЖЕ ДА ВЛИЯЕТЕ НА ОКОЛНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.