Извънземните работят за НАСА

1Извънземни цивилизации съществуват и човечеството всекидневно се среща с факти, доказващи това твърдение. Поредното доказателство дойде не от кой да е, а от някогашния научен сътрудник на сдружението Lockheed Martin Бойд Бъшман, пише rt.com.

През август 2014 година ученият направил свой предсмъртен клип, в който заявява, че извънземни цивилизации, не само че съществуват, но дори посещават човечеството през едно определено време. По думите на Бойд Бъшман извънземните работят за НАСА и военните в секретна база, наречена Зона 51.

За да убеди всички, към които е насочен записа, в твърдението си, ученът си служи със снимки. На тях може да се види същество, което прилича много на детска играчка.


В своето видео Бъшман разказва още, че той лично е имал контакти с представители на извънземни цивилизации. По време на една среща американецът предложил на съществата да направят снимки на техния свят с фотоапарат. За жалост обаче, щом фотоапаратът бил върнат, всички кадри били осветени и ученът останал с празни ръце.

Според разказите на Бойд Бъшман животът на извънземните обитатели е по-дълъг от този на земните жители. Те можели да живеят по 200 години. Анатомията им също се различавала от тази на човеците – вместо гръбначен стълб те имали три хрущяла.

2

 Освен това ребрата им били по-малко на брой. По думите на научния сътрудник извънземните могат да четат мисли да и общуват чрез телепатия.

Бъшман ги описва като същества, високи около 1.3 метра. Според него техните пръсти много приличат на човешките. Ученът не пропуска да спомене и начина, по който извънземните контактуват.

Влизате в помещението където са те и си помисляте какво бихте ги питали. Секунди след това чувате отговора на вашия въпрос, без дори да сте изричали и думичка, разказва Бъшман.

Ученът обяснява също така, че и при извънземните има добри и лоши. Едните от тях се отнасяли почтено към населението на Земята, но други си позволявали да задигат добитъка на хората.

Бойд Бъшман не за първи път разкрива подробности около извънземните. Преди време той шокира обществеността с твърдението, че е работил за секретна операция на американската армия и дори е участвал в поправката на катастрофирала летяща чиния.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

РАЗГОВОР С БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ЦРУ ОТНОСНО ЗОНА 51 И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.