Изгонете злото от дома със захар

захар

Първото, което трябва да знаете, е, че във всяко помещение левият ъгъл е най-силно енергизиран и за положителна, и за отрицателна енергия. Определя се лесно: като влезете в стаята – най-близкият до вратата ляв ъгъл. В геомагнитен план той концентрира най-много в себе си и плюс и минус.

Захарта е много интересен енергиен елемент, който акумулира енергия, но не излъчва такава. Поставете в левия ъгъл на помещението малко захар – бучка, пакетче, чашка… Трябва да престои там три денонощия. Защо? За да има три пъти смяна на деня и нощта, през които се влиза в тройната система на Отец, Син и Свят дух. А и в древните приказки и сказания всичко е по три – три дни яли, пили и се веселили, ламята има три глави и т.н. Трите денонощия дават възможност на захарта три пъти да акумулира в себе си отрицателната енергия от левия ъгъл. Хубаво е да се направи и по другите ъгли, защото по принцип там се събират злите сили. Затова и паяците плетат мрежите си на ъгъл. Но ако нямате възможност да поставите захар там, задължително го сторете в левия ъгъл.

Най-удобни са бучките захар. Когато поемат негативната енергия, естествено, не ги давате на някого да си пие чая или кафето с тях, защото ще го отровите. Захарта трябва да бъде деструктурирана. Най-добре това става в течаща вода. Не е нужно да търсите река или море. Достатъчно е да вземете престоялите три денонощия захарни бучки, да ги изсипете в един общ съд. Те ще се разтворят. Половината от водата изсипете в тоалетната. После кажете една молитва. Това не е заклинание, а послание към висшите сили какво да свършат с тази захар. Словото на изричане е свещено. Затова кажете: „В името на Отца и Сина, и Светия дух, със силата на светлината, която прогонва мрака, давам захарта на водата, да я отнесе под земята, където лавата я чака“.

След което изсипвате останалата част от разтворената захар, пускате водата в тоалетната и сте готови. С това заклинание за добро подканвате силите да подпомогнат тази захар да отиде в подпочвените води и те да я закарат до ядрото на Земята, където лавата да я изгори. Защото знаем, че огънят пречиства всичко. Така предпазвате автоматично дома от негативни влияния и намеси. Хубаво е да се прави на два-три месеца, а най-добре – на предстоящото пролетно почистване.

инфо: epicenter.bg

Вижте още:

Eто как да привлечем щастието в дома си с фън шуй

7- те най-големи грешки, поради които имате негативна енергия в дома си и парите не могат да дойдат при вас

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Нещата, които не трябва да държите у дома, защото задържат негативната енергия

Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.