Излезе наяве един от най-тайните доклади за извънземни

нло

През 1980 година в гората на Рендълсхем, графство Съфолк се забелязва странен обект във въздуха. Американските военни документират случката, а докладите им доскоро бяха засекретени и никой нямаше достъп до тях.

От британския национален архив обаче решиха да запознаят обществото със случилото се в онази нощ и разсекретиха документите, станали известни като Британските досиета X заради мистерията, в която са обвити.

Докладите са предоставени от Министерството на отбраната във Великобритания, които са ги нарекли Случаят от Рендълсхем. Вече всеки може да ги прочете в Националния архив на Западен Лондон.

Войниците, които са били разположени в гората, разказват, че са видели странен обект в небето, приличащ на метален триъгълник, а от него все едно е капел разтопен метал. След около минута на негово място се появилo огромно червено око.

Видяното е документирано и със звуков запис, а картините, нарисувани от войниците, навеждат на мисълта, че може би наистина са станали свидетели на НЛО.

В свидетелствата обаче липсват описания на извънземни или пък за тяхна аутопсия, както твърдят редица конспиративни теории. Странно е обаче, че три от файловете на тези доклади остават секретни и никой няма достъп до тях.

Ник Роуп, който е бил шеф на отдела за НЛО в Министерството на отбраната между 1991 и 1994 година, също споделя, че криенето на част от информацията е подозрително.

От Министерството обаче казват, че ще предоставят и липсващите файлове за обществено четене. Причината те да бъдат забавени е, че дигитализирането им става по-трудно.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.