Блок в Бургас обладан от зли сили?

бургасИстински шок изживяват жителите на 18-етажен блок в бургаски комплекс. От близо три години обиталището им сякаш се е превърнало в свърталище на духове и зли сили.

Ето и фактите: три самубийства, петнайсет смъртни случаи и…едно убийство! Статистиката е още по-безжалостна – четири семейства в блока са разтрогнали браковете си в рамките на въпросните три години. Имало и десетки случаи на битови побоища в семействата, при които е викана полиция.

„Като капак на кошмарите една 80-годишна старица обяви, че насън й се появила Дева Мария и казала да повикат поп, който да освети блока. Иначе нямало да се отървем от злото“, разказва комшия.

Съкооператорите дълго отказвали да приемат, че между нещастните събития има някаква връзка, но в крайна сметка решили да се доверят на старицата и повикали свещеник. Бедите обаче не свършили, злото сякаш било неизчерпаемо. В последните месеци от домсъвета признават, че две семейства са обявили апартаментите си за продан. Смята се, че тенденцията ще ескалира и мнозина ще предпочетат да сменят жилищата си, вместо да живеят в ежедневен кошмар.

инфо: http://pik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

6 коментара
  1. Анонимен 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. Анонимен 11 години ago
  4. Анонимен 11 години ago
  5. Моника 9 години ago
  6. Моника 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.