Имате ли вещици в рода си? Проверете…

Неслучайно се казва, че във всяка жена има зрънце магия и вълшебство. А ако поне няколко точки от тази статия се отнасят и за вас, значи донякъде сте вещица.

Като малки сме си представяли вещиците и магьосниците като някакви зловещи същества с гърбав нос, злобни очи и островърха шапка, задължително яхнали метла. Всъщност обаче всеки човек има някаква енергия, светла или тъмна, която го кара да извършва често необясними неща.

Например, гледайки момиче на високи токчета, ние можем да си помислим (без лоша умисъл) „Сигурно ѝ е трудно да ходи така, дано не се спъне“. И хоп – момичето вече е на земята. Ние си мислим, че сме го урочасали. Или пък нервно дете не може да заспи дори в прегръдките на родната си майка, а във вашите ръце се успокоява и заспива сладко-сладко – а майката остава недоумяваща и подразнена, след като е изпяла целия си репертоар от приспивни песнички. Какво показва, че в рода ви със сигурност е имало вещици и че сте наследили от тях някои способности?

Развита интуиция

Ще дадем реален пример. Една жена съвсем наскоро е взела книжка. Кара съвсем уверено, не се страхува от нищо. Но понякога необяснимо зацикля – може внезапно да спре и неспокойно да погледне встрани. Тъкмо се каниш да я питаш какво чака, когато изведнъж иззад ъгъла изниква с бясна скорост кола и минава на сантиметри от нейната. Само половин метър по-напред – и щеше да има сблъсък. Питаш я „Ти видя ли колата?“, а тя отговаря „Не, просто имах предчувствие. Не мога да го обясня“.

Въпросната дама е имала много такива случаи, не само зад волана. Тя винаги се доверява на интуицията си и на шестото си чувство и твърди, че те никога не я подвеждат – в купуването на недвижими имоти, в запознанствата с мъже и т.н.. Тя сякаш веднага получава отнякъде информация и знае дали да очаква нещо хубаво или нещо лошо.

Дарба да премахваш болка

Сигурно сте забелязали, че когато се ударим, неволно се хващаме за болното място, започваме да го разтриваме и болката постепенно отстъпва. Лекарите обясняват това със създадената от триенето топлина, която успокоява рецепторите за болка. А медиумите смятат, че човек генерира енергийно поле, което обвива травмираното място и премахва болката. Но има и хора, които с едно докосване могат да облекчат не само своята болка, но и болката на другите. Само като опрат длан и „пациентът“ с учудване разбира, че вече не го боли!

Дежавю

На всеки му се е случвало да го изпита. Седиш си с роднини или приятели и изведнъж хоп – осъзнаваш, че това вече ти се е случвало. То е като мини-предчувствие – можеш да предскажеш последвалите събития за няколко секунди напред. Засега няма обяснение за този феномен. Някои учени смятат, че човек просто си припомня преживяване от миналото, за което отдавна е забравил. А екстрасенсите твърдят, че това е отглас от предишния ни живот. При това ни уверяват, че ако развиваме способностите си, можем да се научим да предсказваме бъдещето.

Близост до природата

И сега неволно си мислите колко би било прекрасно да живеете в собствена къща край гората, под прозореца ви да ромоли поточе, да сте в сянката на високи дървета и далеч от градската суета. Никакви съседи – само птичи песни, шумолене на листа и горски звуци, които не ви плашат, а само ви успокояват. Е, това показва, че вие усещате единство с майката-природа. Тя ви е близка, вие черпите от нея сили и ѝ давате енергията си. Вие не се плашите от бури и гръмотевици, радвате се на всички сезони и на всякакво време, било то лют студ, виелица, ураган или порой. Във всичко намирате красота и ѝ се възхищавате.

Любов към животните

Още един реален пример. Едно момиче явно може да укроти дори и най-лютите и зли зверове. Веднъж на почивка на къщата на приятел на село компанията получила плашеща новина – стопанинът трябвало спешно да излезе за няколко часа, но забравил да си прибере кучето-пазач, огромна кавказка овчарка. Звярът бил наплашил цялото село, имал доста агресивен нрав, а на своя територия можел всекиго да разкъса на парчета. Стопанинът предупредил гостите си да не излизат на двора.

Morkadis

По някое време обаче компанията забравила за предупреждението и излязла да се снима под цъфналата ябълка. Сред смях и закачки изведнъж всички замръзнали, чувайки глухо ръмжене. Кучето излязло от мрака със злобно оголени зъби и тръгнало към хората. Всички треперели от страх, но въпросното момиче изведнъж казало радостно „Кученце, ела при мен, миличкото ми!“ и пристъпило към звяра. И той на мига се превърнал… в огромна плюшена играчка! Отишло с новата си любимка до кухнята за бисквитка, а после се разположило на верандата, положила глава в скута на укротителката.

Всички били сигурни, че кучето е виждало момичето и преди и че просто го е познало, пише woman.bg. Но не – за овчарката девойката била напълно непознат човек. Но на тази жена всички животни ѝ се доверяват – дори и най-сприхавите и хапливи котки ѝ се галят и ѝ се качват на скута, а бойните кучета лягат по гръб, за да бъдат погалени по коремчето. Това дали не е подозрително?

инфо: pik.bg

Вижте още:

13 признака, че си вещица

Значение на бенките по тялото: три белега на вещицата

Дами, изберете коя метла ще яхнете и узнайте каква вещица сте

„Вълшебните пръчки“ – най-популярните магически аксесоари в легендите

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.