Астро: Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща

Луната е в знак Овен до 04:51ч на 22 декември

Ден на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Чувствата през този период лесно се нараняват. Днес трудно ще постигнете компромис. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията стават по-резки и първосигнални.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 13:16ч

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят някои ваши слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са подходящи. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

Следва 10 лунен ден от 13:16ч на 21 декември до 13:39ч на 22 декември

Хубав и щастлив лунен ден. Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като фонтан, искрящ на слънце. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот.

След предишния труден лунен ден,  постепенно ще започне да ви обзема чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, децата си, семейството си. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са всякакви семейни спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”.

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, съответстват на неговия дух: те често имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават сила.

За здравето е  един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без експерименти, само в класически вариант.

Покупки – Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.