Каква ще бъде 2022 година според нумерологията?

Вижте и съвети за новогодишната нощ

Според нумерологията предстоящата година ще бъде под числото 6. Тази година ще изпита мнозина за тяхната издръжливост.

6 е силно число, чиито основни характеристики са свързани с работоспособност и усърдие, разумни решения и логика, увереност и смелост.

„Очите са водещият орган на следващата година. През 2022 г. упражнението е да отиваме до прозореца всяка сутрин и да гледаме в далечината, позволявайки си „да видим“ красотата на природата. Когато забележим красотата сутрин, денят е изпълнен“, казва нумероложката Айсулу Ахимова.

Тази година според нея си струва особено да се положат усилия в работата и във всякакви начинания, просто разчитането на късмет или случайност ще бъде несериозно и непростимо.

Важно е да се разбере негативната страна на годината. Свързва се с импулсивност, прибързаност, бързи действия и твърдост.

„Тази година има неочаквани обрати, за които понякога е трудно да се подготвим предварително. Опасността от 2022 г. е свързана и с това, че страните ще бъдат изправени пред икономическа рецесия и стагнация. Затова внимавайте със спонтанните разходи, действайте според ясен анализ. Мързелът тази година е непростим. Избягвайте агресията и небрежността, в противен случай бързо ще се превърне в разрушителна сила“, казва нумерологът.

Тя съветва да вземате решения с чаша вода, като пиете течността на малки глътки – това ще ви позволи да получите отговори на въпроси, тъй като всяко „спиране“, уверява тя, носи правилния импулс.

„Интересът към лотариите, казината и лесните пари ще се увеличи, което ще доведе до големи загуби. По време на кризата химерният бизнес се разраства. Ще има честа смяна на дейностите, нови работни места и премествания (февруари, април, септември). Ограничаването на джаджи и компютърни игри ще повиши развитието на фините двигателни умения.

По въпросите на здравето тази година си струва да се обърне внимание на работата на черния дроб и кръвоносната система. Грижете се и за очите си.

През 2022 г. Ахимова съветва да отделите време на изучаване на чужди езици, професионално развитие и самообразование.

По отношение на фитнеса и спорта – йога, танци, футбол и туризъм са особено полезни.

В новогодишната нощ

Айсулу дава и препоръки как да прекарате новогодишната нощ и да посрещнете 2022 г. На масата трябва да има прости, но висококачествени ястия. Тя съветва да изпечете основното ястие във фурната или на скара или да го приготвите на пара. Освен това ще бъде полезно да добавите повече зеленина към масата. Използвайте подправки като куркума, шафран, червен пипер. По-добре е да изберете покривка на масата за Нова година в светли цветове и салфетките да са нови.

Morkadis

Говорейки за новогодишно облекло, дълбоки спокойни цветове и естествените материи в класическа кройка са предпочитани в тази нощ. Избягвайте излишната претенциозност, изобилието от волани, щампи и синтетика, съветва нумерологът.

За мъжете в новогодишната нощ е по-добре да изберат тъмносини или кафяви дрехи, или дънки. За жените, в допълнение към същите цветове, са подходящи лазурносини и зеленикави тонове, по-близки до сянката на морскозелено, както и златисти, медени и пясъчно-бежови нюанси, включително шоколад.

И последният съвет за 2022 г. – проявете доброта, благоприличие и търпение.

източник: tialoto.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.