Какво казва за вас позата, в която седите?

2

Изобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото. Има експерти, които могат да те разчетат, без дори да чуят и една дума от теб. Начинът, по който седим също казва много за това какви хора сме.

А. Стеснителните

Вие сте изключително деликатни хора, които винаги подхождат с разбиране към проблемите на другите. Не говорите на висок глас, не обичате да започвате първи разговор, но ако ви заговорят – с радост споделяте всичко на драго сърце. Вярвате, че добротата ще спаси света, за това и се придържате към тази максима. Успявате да влияете на околните със своята позитивизъм. Сигурни сте, че на този свят няма нищо случайно. Вярвате, че всеки човек си имат път, който следва и каквото ни е писано – това ще  ни се случи. В работата сте много изпълнителни и сте служители за пример. В любовта ви е трудно, защото не умеете да изразявате симпатиите си и често оставате неразбрани.

B. Уверените

Вие сте изключително симпатични, зареждащи и харизматични личности. Обичате да се грижите за външния си вид, поддържате вида си отличен и смятате, че всички по дрехите по срещат и по ума изпращат. Интелигентни сте и това ви дава допълнителна увереност, която ви прави още по-привлекателни. Знаете си мястото, но държите на позициите си. Мразите несправедливостите и с цената на всичко се борите срещу тях. Никак не сте отстъпчиви, но това е добре, когато гоните целите си. За приятелите си давате сърце и душа, а в любовта сте готови да стигнете и до края на света.

C. Непукистите

Хората, които най-често заемат такава поза при седене, са изключителни непукисти. Мразят правилата и всъщност за тях правилата не важат. По-добре е сами да са си шефове. Търсят работа, на която могат да имат по-голяма свобода. Вярват, че един ден ще имат бизнес, който ще могат с гордост да управляват. Големи са инати и това им играе много лоша шега в любовта. Не вярват много на партньорите си, което ги прави ревнивци. Най-много държат на приятелите си и смятат, че няма по-голямо богатство от това. Биха направили всичко за тях.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.