Какво казват ТАРО за вас през 2017 година

таро 1
Според славянския календар 2017 г. е година на Крадливата лисица и характеристиките на този тотем в много отношения съвпадат с тази карта. Нашите предци се отнасяли с огромна почит към лисицата заради нейната ловкост и комбинативност. Но в същото време са се пазели от нея, тъй като са разбирали, че това симпатично същество е коварно и изменчиво.

I ПЕРИОД: ЯНУАРИ – МАРТ Старши аркан „Смърт”, младши „Тройка чаши”(изобилие) и „Деветка мечове” (жестокост)

Въпреки че подреждането е сложно, няма от какво да се страхуваме. Мнозина възприемат значението на аркана „Смърт” прекадено буквално. В действителност, в повечето случаи (както и в нашия) „Смърт” предупреждава, че е дошло време да се хвърли старата кожа, да се преродим, да се откажем от всичко излишно, остаряло, пречещо ни да се развиваме, да бъдем себе си. Това се отнася и за вещите, и за навиците, и за хората, които ни дърпат към миналото и не ни позволяват да реализираме потенциала си, да вървим към мечтата си.

С една дума, главната задача на периода е да се избавим от баласта. Тогава ни очакват промени към добро: интересни и перспективни запознанства както в личната, така и в професионалната сфера, възможност да открием съмишленици и сигурни партньори. Семейните трябва да се научат да се слушат и да се чуват помежду си, да достигнат взаимно разбиране, да решат конфликтите, да преминат към съгласие – тогава отношенията им ще преминат на ново ниво, ще станат по-доверителни и близки.

Ако изпълните „поръчението” на старшия аркан, ще се включат „Тройката чаши”: в дома ви ще влязат благополучието и процъфтяването, ще се появи шанс да укрепите финансовото си положение, да направите крупни придобивки за жилището си и за всеки член от семейството.

Не забравяйте обаче и „Деветка мечове” – картата на жестокостта. В дадения случай тя говори за това, че ще трябва да се борите за щастието си. Има риск да се докарате до физическо изтощение, да си „заработите” соматични заболявания (главно проблеми със стомашно-чревния тракт и бъбреците). Но ако помните основните характеристики на годината – тоест избягвате
опасностите, проявявате мъдрост, стараете се да предвиждате ситуациите, ще успеете да заобиколите неприятностите.

II ПЕРИОД: АПРИЛ – ЮНИ Старши аркан „Дявол”, младши аркан и „Тройка дискове” (труд) и „Осмица дискове” (предвидливост)

Периодът носи множество изпитания и проблеми. Запасете се с търпение и спокойствие. Трябва да сте упорити, трудолюбиви, далновидни и тогава ще успеете да умилостивите капризната фортуна, а тя ще ви помогне да излезете и от най-заплетените ситуации.

Особено важно е да намерите време за преоценка на ценностите, преразпределение на натоварването – както физическото, така и психологическото, да подредите приоритетите си. Не се доверявайте безусловно дори на стари познати: не е изключено сред тях да има хора, желаещи да се възползват от вашата доверчивост, да ви въвлекат в опасни афери (в това число и финансови), които ще свършат зле. Внимателно изучавайте всички документи, старайте се да не вземате заеми и кредити. Съсредоточете се върху решаването на стари проблеми, продължаващи с години.

Главното е да не приемате неприятностите присърце, не пропускайте негатива през себе си. Иначе ще започнат проблеми със сърцето, световъртеж, мигрена. Мислете само в позитивна насока – тогава, ако страдате от хронични заболявания, ще се появи шанс да намерите добър лекар и средства да се избавите от тях веднъж завинаги.

Не забравяйте да отделяте внимание и на близките си: с тяхна подкрепа ще преодолеете с лекота всички препятствия. Не се тревожете и по повод финансите. Дори да ви се струва, че предстоят сериозни проблеми, не се фиксирайте върху тях и те ще ви подминат.

III ПЕРИОД: ЮЛИ – СЕПТЕМВРИ Старши аркан „Деветка пентакли”, младши аркан и „Магът” (работа, началници, колеги) и „кралицата на жезлите” (сила, оптимизъм)

С колегите трябва да сте нащрек. Има риск да влезете в ролята на „жертвено агне” или да се окажете в епицентъра на грандиозен скандал, клюки и интриги. И тогава едва ли ще успеете да излезете сухи от водата. Постоянно бъдете в течение на случващото се, внимателно наблюдавайте колегите си – само така ще успеете да заобиколите капаните и да си разчистите пътя към целта.

Ако нямате работа, точно в този период е много вероятно да си намерите нещо, което ще ви е и присърце и радост за джоба.

И още: постарайте се да се освободите от негативните емоции, иначе ще си докарате нервен срив или проблеми с дихателната система.

IV ПЕРИОД: ОКТОМВРИ – ДЕКЕМВРИ  Старши аркан „Върховна жрица”, младши аркан „Принцеса“ (авантюризъм)

Morkadis

Период на равносметка на годината и събиране на реколтата. Умората напомня за себе си, но все още е рано за почивка -иначе ще пропуснете великолепни възможности. Така че мобилизирайте силите си, настройте се за сериозна работа и ще откриете, че по някакъв чуден начин у вас се е разкрило второ дихание.

В такъв случай благосъстоянието ви ще започне да се умножава (и тенденцията се запазва задълго). Позитивни събития ще настъпят и в личния живот. Главното е да не се бърза, да се движите към целта равномерно и според установения план. Не се опитвайте да форсирате събитията, иначе рискувате да си докарате проблеми със ставите, възпалителни заболявания или травма.

И колкото и да сте заети, старайте се да отделяте повече време на близките си, за важните за вас хора, които са ви дали толкова много.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.