Какво показва нумерологията за 2021 година

pixabay.com

В последните седмици на 2020 година сме и все повече се замисляме какво ли ни предстои от 1 януари нататък. Любопитството и надеждите ни се подсилват още повече от преживяната тежка година на пандемя и тежки изпитания.

Какво обаче показва нумерологията – наука, на която много хора се доверяват заради доказаните й прогнози за бъдещи събития. С това ни запознава порталът “Локално“.

Според нумерологията сборът от цифрите 2020 г. е 4, а за сравнение годината, в която започва Втората световна война – 1939 г., има същия сбор (1 + 9 + 3 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4).

При четворката връзките с хората намаляват, няма социализация и ценностите са ограничени във всеки смисъл. Тази година определено не беше подходяща за някакви нови дейности. През тази година, под знака на номер 4, нашата жизненост намаля. Всеки се отказа от много неща по свой начин. Възникнаха много тежести, препятствия и притеснения.

Но 2021 г., според нумерологията, ще промени много неща. Тя е под знака на числото 5, което носи свобода в действията, както и нещо ново и красиво. Тя вещае и промяна. Пътуванията отново ще станат възможни. Светът ще се събуди и ще стане свидетел на нови промени в живота на хората.

Следващата 2021 г. е много добра година за излизане от рутината, която чувствахме през изминалата година. Но повечето от нас ще се нуждаят от много усилия, за да подобрят настроението си. 2021 г. обаче носи удоволствие от личната свобода, така че нека се опитаме да се възползваме максимално от това. Въпреки че няма да можем да компенсираме всичко, което ни беше отнето миналата година, не бива да оставяме някои нови преживявания и възможности, които ще се появят.

Нови приключения, личен напредък, но и промени – всичко това ни носи новата 2021 година. Всички тези нови възможности ще ни помогнат да изоставим старите навици от миналото и да се възползваме от добрите промени, които ще ни донесе следващата година.

източник: novini.bg

Вижте още:

Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

Любовният ви хороскоп за 2021 година

За какво да внимаваме през 2021 – годината на Металния Вол?

2021: Годината на Белия Метален Вол – какво очаква всяка зодия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.