Какво ще намерите в матрака, ако някой ви е направил магия за любов

pixabay.com

Някои хора не вярват в магията – в това число и в магиите за любов. Но други са останали много изненадани, когато са намерили разни странни неща у дома си и са се уверили, че са свързани с направена им магия.

Обикновено когато има направена магия за любов, „жертвата“ започва да изпитва ненадейно влечение към някого или пък възвръща излезналите си чувства към стара изгора.

Ако се съмнявате, че сте жертва на магия за любов, може да проверите леглото си за някои от вещите, които ще изброим по-долу.

Те често са свързвани с такива ритуали. Огледайте внимателно матрака си – дори имайте предвид, че може да намерите зашити странни вещи в него. Така е, защото там те се откриват най-трудно.

Все пак огледайте и възглавницата си, завивката, както и пространството под матрака и леглото. Неслучайно тези магически предмети се поставят в леглото на избрания човек – там той прекарва най-съкровеното си време – когато спи и когато си почива.

Ето какво може да намерите в матрака, ако някой е направил магия за любов.

Кръстосани липови клонки

Проверете да нямате такива странни клончета под матрака или в него. Обикновено те се поставят от жени, загубили любовта на любимия си, като целта им е да си върнат неговите чувства. Преди да бъдат сложени на въпросното скришно място, тези клонки са били наречени със специални думи. Обикновено те са свързани с връщането на старата любов и изгубените емоции на „жертвата“.

Сушени ябълки

Ябълката е плод, който е свързван с греха на Ева още от библейско време. Не е чудно, че се ползва за магия. Огледайте внимателно леглото си – най-вече подматрачното пространство и самия матрак. Може да намерите две половинки сушени ябълки, съединени една с друга с човешки косми или тънки пръчици – например клечки за зъби. Ако откриете такова нещо, със сигурност може да мислите за направена магия за любов.

Mandragora.bg

Мръсно бельо

Сигурно ще се шокирате, но трябва да знаете, че менструалната кръв винаги е имала голямо значение за правенето на магии – особено тези за влюбване. Затова имайте едно наум, ако намерите замърсено със засъхнала менструална кръв бельо в леглото си. Проверете навсякъде – може да е пъхнато по ъглите, под матрака или в самия матрак. Това са най-рядко проверяваните места, които обикновено се използват за поставяне на тези магически артефакти.

Гребен или шнола с човешки косми

Подобна магия се прави за разделяне на партньори и за събуждане на любовно привличане на единия партньор. Ако без каквато и да е причина не се разбирате с партньора си напоследък и нещата между вас се рушат, проверете за подобни вещи. Може да сте станали жертва на любовна магия от страна на някой, който иска да развали отношенията между вас и настоящия ви партньор. Ако откриете гребен или шнола, увити с човешки косми, значи имате основание да търсите избавления от тази магия.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Клетвите отключват автомагия

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Не ви трябва магия! Засадете го в дома си и парите ще завалят като из ведро

Възможно ли е да се влюбим от направена магия

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.