Какъв ще бъде сексът в Космоса?

любов

Сексът в Космоса съвсем няма да е толкова приятен, колкото се предполага, твърдят американски учени. Според тях любовта в безтегловност ще донесе повече дискомфорт, отколкото удоволствие.

Една от неестетичните особености на секса в Космоса ще бъдат „облаците от пот“, които ще се отделят от тялото заради резките движения и ще се обединяват между себе си, като се струпват между партньорите, пише Меддейли.

Изобщо всяко взаимодействие между хората, подобно на секс, ще е изключително трудно заради липсата на гравитация всяко постъпателно движение ще кара партньорите да „отплуват“ в различни страни. Освен това необикновената обстановка може да се отрази отрицателно на сексуалното влечение на хората.

Това е вторият път, в който учените предупреждават за недостатъците на секса в Космоса. По-рано друго изследване предположи, че заниманието може да предизвика морска болест.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.