Как да защитите дома си от завист и негативна енергия?

Случвало ли ви се е в дома ви да възникват спорове без причина, след като прилив от емоции на партньора ви е влошил отношенията ви? Причината за това е натрупването на отрицателна енергия. Как да защитите дома си от завист и да избегнете неприятности? Тези съвети ще ви помогнат.

Как да защитите дома си от завист?

Завистта на другите хора към семейното ви щастие може да бъде сериозна пречка в личните ви отношения. Трудно е да се предпазите от комуникацията с хора, които могат да носят отрицателна енергия във вашия дом. Случва се човек, който посещава дома ви, да изпитва враждебност към вас и вашето семейство. Тогава става много трудно да се защитите от разрушителното въздействие, което навлиза постоянно в биополето ти.

Как да почистите дома си от негативизъм?

На първо място, е необходимо редовно да почиствате дома си от натрупаната отрицателна енергия. Ще ви трябва малко светена вода, църковна свещ и колекция от билки (пелин, маточина и сухи листенца от роза). Изчистването от завистта и конфликтите трябва да се извършва на 19 лунен ден на всеки месец.

Първо почистете и се опитайте да изхвърлите излишните и счупени неща. Смесете светената вода с обикновена вода. Обикаляйки дома си по часовниковата стрелка, като започнете от входната врата, поръсете всички ъгли с подготвената вода.

След това запалете църковната свещ и преминете през цялата стая по същия начин, спирайки се на всеки ъгъл. Там, където свещта пука или пуши, има концентрирана отрицателна енергия. Поставете свещта в чинийка със сол, така че да изгори до края. Увийте свещта и използваната сол в носна кърпа и я оставете у дома за три дни.

На местата, където сте намерили отрицателна енергия, трябва да бъдат допълнително почистени. За да направите това, смесете в равни части пелин, маточина и листенца от роза и поставете малка щипка от тях на онези места, където свещта е димяла. Три дни по-късно всичко трябва да се извади и увие в шал, заедно със запалената свещ и останалата сол. Този пакет трябва да бъде изхвърлен, далеч от дома. Обредът ще ви помогне да премахнете безпричинните кавги у дома и да разсеете завистливата енергия.

Особено внимание трябва да обърнете на огледалата. Трябва да знаете, че след посещението на отрицателно мислещ човек, който носи завист и унищожение, е нужно да вземете спешни мерки. Огледалата натрупват особено негативна енергия. Трябва да вземете светена вода и да избършете всички огледала, след като сте имали нежелан гост. Това просто действие ви позволява да върнете на човека всичките му мисли и желания за вашето семейство.

Как да избегнете конфликти в семейството?

Ако имате чести конфликти, трябва допълнително да хармонизирате пространството си. За целта използвайте сдвоени елементи в спалнята си. Поставяйки две вази с широко дъно и тесен врат близо до леглото, можете да балансирате личните си отношения. Два еднакви съда с кръгла форма, поставени в кухнята, ще помогнат за неутрализиране на кавгите. Бамбукови пръчки на перваза на прозореца в няколко стаи ще разсеят негативите и ще преборят завистта.

Много е важно да започнете да обръщате внимание на знаците. След като човек с лоши намерения е дошъл в дома ви, веднага ще видите визуални промени. Не се страхувайте да се предпазите от завистниците и недоброжелателите.

Всеки месец, на 19 лунен ден, провеждайте енергийно пречистване. Ще видите как ще се промени животът ви: споровете ще приключат, нещата ще се подобрят, в семейството ви ще царуват хармония и спокойствие.

инфо: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Нещата от ежедневието, които ни зареждат с негативна енергия

Портокалови кори: Почистете къщата от негативна енергия!

8 растения, които премахват негативната енергия у дома

Как да измерим негативната енергия в себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.