Как да носите правилно пръстен и какво означава на различните пръсти

пръстен 1

Пръстена активизира енергийната програма и биополето на човека и много зависи на коя ръка и на кой пръст носите вашият пръстен.

Дясната ръка се счита за проводник на мъжката енергия и ако носите пръстен на дясната си ръка ще активизирате определени сфери от вашият живот.

Пръстена носен на лявата ръка ще е проводник на женската енергия и ще има възможност да ви защити в определени ситуации.

Трябва да се вземе под внимание и от какъв материал е изработен пръстена.

Златото като активен слънчев метал активизира енергията, а среброто защитава притежателя си от негативно въздействие.

Златен пръстен сложен на палеца на дясната ви ръка ще подобри вашето материално положение, ако сложите сребърен пръстен ще засилите вашата интуиция.

Ако носите пръстен на палеца на лявата си ръка ще имате възможност да получите реални плодове от вашите знания е възможности.

Показалецът съединява човека с Бога. Добре би било на този пръст да носите сребърно украшение.

Средният пръст на дясната ръка отговаря за съдбата и кармата. Носенето на пръстен на средният пръст ще спомогне по‐ бързо човек да разчисти своите кармични дългове.

Безименият пръст носи успех, хармония и любов в семейството.

На безименият пръст на дясната ръка е добре да се носи златен пръстен, по този начин ще се активизират всички сфери във вашият живот. Също така този пръстен ще обединява енергиите на партньорите и ще активизира техните отношения.

Венчален пръстен изработен от сребро може да доведе до това, че човека да стане хладен в отношенията си и да се стреми да не дава своята любов а само да приема чуждата.

Ако съпрузите са се разделили то е желателно те да си върнат брачните пръстени и по този начин да дадат свобода на себе си и партньора си за нови отношения. Друг начин е да сложат брачният си пръстен на лявата ръка и по този начин да пречистят енергиите от миналият си брак.

Ако желаете да станете общителни, то си сложете златен пръстен с червен камък на малкият пръст на дясната си ръка.

Сребърен пръстен сложен на малкият пръст на дясната ръка ще донесе на притежателя си спокойствие в живота.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

СРЕБЪРНИТЕ БИЖУТА ЛЕКУВАТ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.