Сребърните бижута лекуват

среброСребърен пръстен на показалеца ще ви помогне при високо кръвно налягане

От векове лековитите качества на среброто са били познати на хората. Белият благороден метал притежава редица лечебни свойства, като това, че той унищожава вируси, болестотворни бактерии и пази от инфекции кожата и целия организъм като по този начин удължава човешкия живот. Хиляди известни мъже са правили ризниците си от сребро, пиели са от сребърни чаши своите напитки. Вещици и демони били безсилни срещу хора, обкичени със сребърни бижута и ползващи лековитата сребърна вода.

Преди 1-2 века хората ползвали сребърни пари, които пускали в делвите с вода, за да е тя винаги прясна и чиста.
В днешно време среброто се използва предимно за направата на бижута, а по-заможните и аристократични фамилии имат сребърни прибори, маши и чинии.

Хората могат да носят сребърни бижута, ако искат да са предпазени от много вредни въздействия – видими и невидими. Онези, които имат високо кръвно налягане, могат да намалят своите оплаквания, ако носят сребърен пръстен на показалеца.

Ако пък имате аритмия, си лягайте да спите със сребърен пръстен на кутрето. Нека той е гладък, без да дразни кожата.
Сложете си и носете сребърен пръстен на безименния и средния пръст, ако краката ви изтръпват. Ако пък страдате от сърдечна недостатъчност, носете сребърна гривна на лявата си китка.

Може, ако имате възможност, да си купите сребърни прибори за хранене, тъй като те регулират и киселинно-алкалния баланс в човешкия организъм.

Може да си направите и сребърна вода за пиете. Най-лесният начин е да пуснете сребърно бижу в стъклен съд с вода за цяла нощ и на сутринта вече можете да пиете от нея и да прочиствате организма си. Ако пък имате сребърна чаша, дръжте течността в нея винаги, тя ще е винаги пречистена и добра за пиене.

Вижте още: 

14 НАЧИНА ДА ПРЕЧИСТИМ ОРГАНИЗМА СИ ОТ КЕМТРЕЙЛС, ФЛУОРИРАНА ВОДА И ДРУГИ ТОКСИНИ

инфо: http://zdrave.ws/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.