Как душите на починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

pixabay.com

Душата на починал роднина ви показва, че е наблизо – 3 знака!

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите роднини остават в света на живите, за да защитават своите близки или просто да бъдат около тях. Ако искате да разберете дали около вас има починал роднина, тази статия е за вас.

Първи знак

Ако видите бездомно коте, кученце или ранена птица на улицата в рамките на 40 дни след загубата на любим човек, най-вероятно душата на любимия ви е в тялото на това животно. В този случай не подминавайте животното, трябва да го занесете в дома си и то ще се превърне във вашия талисман завинаги. Такива животни имат невероятна съпричастност. Те ще усетят настроението ви и ще ви донесат радост дори в най-лошите дни.

Втори знак

Ако на часовника, рекламни банери, телевизионни реклами и т.н. редовно виждате едни и същи комбинации от числа (0000, 1111, 2222), това означава, че душата на любимия ви е наблизо. Той се опитва да каже, че никога няма да ви напусне и ще се грижи за вас дори от другия свят. По същия начин можете да видите или чуете датата на раждане или друга дата, която е важна за вас по отношение на починалия ви роднина. Всичко това показва, че той е наблизо.

Трети знак

Душата на починал роднина се явява в сънищата ни. Много често тълкуваме погрешно тези сънища и запалваме свещ за покой на душата му. Но всъщност той иска да ви предаде важни новини, може би ви предупреждава за нещо. Важно е да дешифрирате съня правилно. Например, ако той мълчи и се усмихва, просто е решил да ви каже, че всичко ще бъде наред. А, ако е притеснен, крещи и се ядосва, това означава да бъдете по-внимателни в реалния живот.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Как душата на детето избира своите родители?

Доказано! Душата не умира

Как да познаете душата-близнак?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.