Кармичните уроци, които трябва да научим в този живот

карма

Всеки от нас се интересува защо понякога нещата не стават или стават толкова трудно.Част от пречките идват от кармичните уроци които трябва да научим в този живот.

Кармата включва уроците от съществуването, изпитанията в живота, уроците, които трябва да научим и поуките които трябва да вземем за да вървим напред и постигнем равновесие. Кармичните уроци ни позволяват да определим силните и слаби свои страни, къде да се усъвършенстваме за да се реализираме по-добре в живота.

Кармичните уроци се определят от липсващите букви в нашите имена. Например: Иван Владимиров Георгиев. Напишете трите си имена и цифровите стойности под тях. Така ще разберете числата които липсват в трите имена. В примера липсват две числа 2 и 7, има два кармични урока.

1 имат буквите – а,й,т,ь 6 – е,о,ч 22-х

2 – б,к,у,ю 7 – ж,п,ш

3 -в,л,ф,я 8 – з,р,щ

4 – г,м,х 9 – с,и,ь

5 – д.н.ц 11-к,ю

Значение на кармичните уроци

1. Липсата на единица в имената говори за липса на вяра в собствените възможности, не инициативност, плахост при вземане на решения, страх от лидерство. Животът ще постави такъв човек принудително в ситуации,в които ще се налага сам да взема решения.

2. Хора без двойки в имената са пренебрегвали в миналото привидно маловажни детайли, не са проявявали търпение и такт. Те не умеят да се подчиняват другиму. Трудности при работа в колектив. Отказ от зависимост и от подчинение.

3. Липса на доверие към другите. Трудно изразяване на таланти и потенциалните си възможности. Живота ще поиска от човека без тройка в имената да изрази личността си, да прояви драматичен талант.

4. Човек без четворка избягва упорития труд. Отказ от чисто изпълнителска роля. Тенденция към небрежна занемареност, към мързел. Живота ще го научи, че не може да постигне нищо, ако не започне от самото начало и не се труди старателно и без да бърза.

5. Рядко се случва петицата да липсва в имената на човек. Той не способен да се отнася с разбиране и толерантност към околните,едностранчив е, не умее да се нагажда към условията. Изпитва страх от новото и прогресивното. Ограничава свободата на близките си поради,ревност или чувство за собственост.

Morkadis

6. Човек без шестица в имената си е избягвал или отхвърлял отговорността.Мразел е да бъде ограничаван в деянията си и се е страхувал да поема задължения.Започвал е много неща наведнъж,но нищо не е довършвал.Висока взискателност към другите.Ще трябва да се научи да бъде добър съпруг или съпруга.На дете без 6-ца в имената да се вземат домашни животни и то да се възпитава в чувство за отговорност. Възрастният би могъл да анулира своята карма като осинови дете.

7. Липсата на седем обуславя неохота да тренираш ума си. Признак за занемарен вътрешен и духовен живот. Необходимо е развитие на вътрешни качества чрез работа върху себе си, самонаблюдение, психотерапия, усъвършенстване. Търсене да се разбере същността на живота или някаква вяра.

8. При липсва на букви с числото осем, човека по-слабо може да управлява собствените си проекти, отколкото финансите на другите. Не проявява интерес към управляване на нещата от ежедневието. Понякога силно влечение към парите или властта. Рискове от загуби и съдебни спорове. Числото осем е едно от най-тежките кармични числа. Трябва да се научи правилно да се разпорежда със средствата си. Да спестява!

9. Да липсва девятка – това се случва рядко, но е крайно неблагоприятно. Такъв човек не разбира чувствата на другите и сам се страхува да проявява чувства. Животът няма да спре да нанася удари върху неговата емоционална природа докато напълно я пробуди. Трябва да се научи да обича и съчувства на другите емоционални натури.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.