Картинки, които са полезни за зрението

1

Знаете ли, че има картинки, които са полезни за зрението?

Стереограмите помагат за поддържане на зрителната острота. Укрепват мускулите на очите. За да видите скритото триизмерно изображение, е необходимо да съсредоточите погледа си върху една въображаема точка зад картината.

Ако нямате опит с гледане на стереограми, това може да се окаже доста трудна задача. Някои хора имат предразположение към разфокусиране, и те са в състояние да видят много бързо триизмерното изображение.

2

3

4

5

6

1

2

3

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още:

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗРЕНИЕТО

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.